Over ons

CAOS is…

CAOS staat voor Conference Administration and Organisation Services. Als PCO (Professional Conference Organiser) hebben wij 35 jaar internationale ervaring en kennen wij de markt door en door. Wij werken voor het bedrijfsleven, de overheid, de medische wereld en wetenschappelijke verenigingen en associaties. En organiseren conferenties, symposia, congressen, workshops en verzorgen ook productlanceringen en op maat gemaakte evenementen. Naast de logistieke dienstverlening, adviseren wij over het programma, ontwikkelen wij concepten voor evenementen, regelen wij de communicatie en nemen het financieel management op ons.

CAOS bestaat uit een gemotiveerd en ervaren team. We streven naar een goede samenwerking met onze opdrachtgever, om samen een financieel gezond evenement te organiseren met waardevolle inhoud en een verrassend sociaal programma, in een veilig en positief klimaat voor de deelnemers. Kortom: wij gaan voor een bijeenkomst met karakter en een hart.

Waar zijn we goed in?

Opdrachtgevers vermelden dat ze het fijn vinden dat wij ons inhoudelijk verdiepen in hun projecten. Na een eerste kennismakingsgesprek maken wij ons het onderwerp snel eigen en betrekken de actualiteiten en ons eigen netwerk bij het evenement. Daarnaast is CAOS gespecialiseerd in de gehele logistieke organisatie van bijeenkomsten, de registratie van deelnemers en de abstracte handling. Doordat we de markt goed kennen, kunnen wij een realistisch budget voor u opstellen en dit bewaken. Bovendien kunnen wij u adviseren bij het ontwikkelen en uitwerken van een concept, het bedenken van geschikte werkvormen en het bedenken van een langetermijnstrategie voor uw bijeenkomsten. Kortom: wij kunnen onze opdrachtgevers antwoord geven op de vraag ‘hoe dan?’.

Kijk voor meer informatie over onze werkzaamheden onder de pagina diensten.

 Onze partners:

Amsterdam Marketing
MVO Nederland / CSR Netherlands
Ten Foundation
Meeting Planners International

Toeleverancier van: