Logo CAOS

Conference Administration and Organisation Services

Congressen • Conferenties • Vergaderingen • Workshops Productlanceringen • Team-building • Evenementen Kantoor in Amsterdam • Wereldwijd werkend • 35 jaar internationale ervaring Opdrachtgevers: bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg en academische verenigingen

B2B bijeenkomsten

Vergaderingen en bijeenkomsten heb je in allerlei soorten en maten. Deze bijeenkomst was gericht op een jong publiek met als doel om de nieuwste machines van een van onze klanten te lanceren.

Bijzondere diners

CAOS is gespecialiseerd in het vinden van unieke en schitterende locaties voor evenementen en diners. We zetten ons er echt voor in om een memorabele avond te organiseren op een bijzondere plek.

Podiumopstelling

CAOS besteedt aandacht aan hoe je podium eruit ziet. Sprekers staan niet zomaar achter een katheder. We gaan op zoek naar de beste presentatietechnieken en houden daarbij altijd rekening met wat het publiek ziet. Dit is een perfect voorbeeld van hoe een podium opgebouwd kan zijn.

Afsluitend diner

Voor een afsluitend evenement organiseerde CAOS een spetterende show waarbij de nieuwe voorzitter uit een zwarte doos tevoorschijn kwam. Het effect was een vrolijke en energieke sfeer. Een moment om niet snel te vergeten!

Officiele opening

De opening van een evenement moet altijd iets speciaals hebben zodat de dag meteen stevig wordt neergezet. Samen met onze opdrachtgever stellen wij die speciale opening samen. Soms zijn er hoogwaardigheidsbekleders uitgenodigd. CAOS houdt dan rekening met alle protocollen.

Creatieve presentaties

Bij CAOS proberen wij de standaard presentaties te vermijden en creeeren we liever nieuwe, onverwachtse ervaringen. De deelnemers zullen deze spectaculaire presenatie van de wespenhersenen waarschijnlijk niet snel vergeten.

Diensten

Voor al uw vragen rond de organisatie van uw evenement, kunt u bij CAOS terecht voor professioneel advies. Wilt u vrijblijvend brainstormen? Bel ons of stuur een e-mail: wij helpen u graag! Hoe promoot je een evenement en zorg je dat de inhoud prikkelt? Wij bedenken graag samen het concept dat het thema van uw evenement zal worden. Met het onderwerp, doel en budget van het evenement in gedachte, verzorgen wij alle logistiek en maken we een gedetailleerd draaiboek. Onder Financieel management valt het adviseren over en beheren van het conferentiebudget, het zoeken naar sponsors en alle onderhandelingen en contracten met de leveranciers. Communicatie is de sleutel tot een succesvolle bijeenkomst. Wij kunnen u helpen een communicatieplan op te stellen en alle contacten met de deelnemers en partners verzorgen.

Verrassend en inspirerend

Een stripverhaal, een high-tech presentatie of een non-profit campagne. Zulke ondersteunende ideeën voor een bijeenkomst komen niet uit de lucht vallen. CAOS ontwikkelt haar ideeën na zorgvuldige bepaling van de doelgroep van de opdrachtgever. En eveneens door het scherpstellen van diens doelen en budget. En natuurlijk in de overtuiging dat zo'n idee aanslaat! Onze uitdaging is om verfrissende oplossingen voor nieuwe vraagstukken en problemen te vinden. In een steeds veranderende situatie. Heeft u inspiratie nodig voor uw bijeenkomst? Bel ons voor een brainstormsessie. Wij komen graag op uw werkplek langs. Kijk vooral eens naar onze projecten om een idee te krijgen van wat wij doen.

Werkveld

CAOS is er trots op dat zij in veel verschillende werkvelden opereert. Onze opdrachtgevers komen uit: - wetenschappelijke organisaties - medische en technische bureaus - overheid - bedrijfsleven Dat is wat ons werk zo leuk maakt: we zijn gretig te leren van de verschillende werkvelden en onderwerpen. We genieten ervan om onze evenementen aan te passen aan de achtergrond en interesses van onze opdrachtgevers. Door onze ruime ervaring en netwerk, verbinden we bedrijven en specialisten aan de projecten die we organiseren. Deze nieuwe verbindingen brengen alle partijen weer een stapje verder! Als u op de Portfolio-knop klikt, leest u meer voorbeelden van onze projecten:

CAOS zorgt

Wij vinden het bij CAOS belangrijk ons in te zetten voor de kwetsbaren in onze samenleving. We doen dit vanuit onze eigen stichting, Ten Foundation. Wij proberen deze filosofie bovendien in al onze projecten te integreren. Zo hebben wij de Vereniging Tandheelkunde geholpen met de Nationale Controle week, als onderdeel van hun jubileumjaar. Bij CAOS houden we serieus rekening met het milieu en we hebben aan diverse projecten gewerkt waarbij de focus op duurzaamheid lag. Daardoor hebben we een breed netwerk van partners op dit gebied, variërend van duurzame bouw, schoon transport, tot duurzame catering. Wilt u een bijeenkomst of evenement organiseren met veel aandacht voor mens en milieu, en kunt u daar wel hulp bij gebruiken? Aarzel niet een neem contact met ons op!

Contact

CAOS WG Plein 475 1054 SH Amsterdam The Netherlands T +31 (0)20 589 32 32