Logo CAOS

Conference Administration and Organisation Services

Congressen • Conferenties • Vergaderingen • Workshops • Productlanceringen • Team-building • Evenementen Kantoor in Amsterdam • Wereldwijd werkend • 35+ jaar internationale ervaring Opdrachtgevers: bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg en academische verenigingen

Diensten

Voor al uw vragen rond de organisatie van uw evenement, kunt u bij CAOS terecht voor professioneel advies. Wilt u vrijblijvend brainstormen? Bel ons of stuur een e-mail: wij helpen u graag!

Verrassend en inspirerend

Een stripverhaal, een high-tech presentatie of een non-profit campagne. Zulke ondersteunende ideeën voor een bijeenkomst komen niet uit de lucht vallen. CAOS ontwikkelt haar ideeën na zorgvuldige bepaling van de doelgroep van de opdrachtgever. En eveneens door het scherpstellen van diens doelen en budget. En natuurlijk in de overtuiging dat zo'n idee aanslaat! Onze uitdaging is om verfrissende oplossingen voor nieuwe vraagstukken en problemen te vinden. In een steeds veranderende situatie. Heeft u inspiratie nodig voor uw bijeenkomst? Bel ons voor een brainstormsessie. Wij komen graag op uw werkplek langs.

Werkveld

CAOS is er trots op dat zij in veel verschillende werkvelden opereert. Onze opdrachtgevers komen uit: - wetenschappelijke organisaties - medische en technische bureaus - overheid - bedrijfsleven Dat is wat ons werk zo leuk maakt: we zijn gretig te leren van de verschillende werkvelden en onderwerpen. We genieten ervan om onze evenementen aan te passen aan de achtergrond en interesses van onze opdrachtgevers. Door onze ruime ervaring en netwerk, verbinden we bedrijven en specialisten aan de projecten die we organiseren. Deze nieuwe verbindingen brengen alle partijen weer een stapje verder! Bekijk meer voorbeelden van onze projecten:

CAOS zorgt

Wij vinden het bij CAOS belangrijk ons in te zetten voor de kwetsbaren in onze samenleving. We doen dit vanuit onze eigen stichting, Ten Foundation. Wij proberen deze filosofie bovendien in al onze projecten te integreren. Zo hebben wij de Vereniging Tandheelkunde geholpen met de Nationale Controle week, als onderdeel van hun jubileumjaar. Bij CAOS houden we rekening met het milieu en we hebben aan diverse projecten gewerkt waarbij de focus op duurzaamheid lag. Daardoor hebben we een breed netwerk van partners op dit gebied, variërend van duurzame bouw, schoon transport, tot duurzame catering. Wilt u een bijeenkomst of evenement organiseren met veel aandacht voor mens en milieu, en kunt u daar wel hulp bij gebruiken? Aarzel niet een neem contact met ons op!

Contact

CAOS WG-plein 475 1054 SH Amsterdam T +31 (0)20 589 32 32