Portfolio

Onderwijs

De Eerste landelijke Ad-conferentie Almere hebben wij met veel enthousiasme in goede banen geleid. Minister Van Engelshoven reikte de aanmoedigingsprijs uit.

Wetenschappelijk

CAOS organiseerde het 33e International Symposium over ‘Microscale Separations and Bioanalysis’ (MSB). De uitdaging lag in het aantrekken van jong publiek, Lees verder hoe we dat bereikten!

Medisch

CAOS heeft voor vele internationale medische verenigingen gewerkt. We zijn blij met en trots op onze langlopende relatie met European Society of Cardiology (ESC).

Bedrijfsleven

Voor CWS Boco Initial hebben wij een tweedaags Kick-off evenement georganiseerd in Juni 2018, op een landgoed dichtbij Brussel.

Officiële opening

Voor ABN AMRO hebben wij geholpen de openingsweek van het circulaire paviljoen CIRCL feestelijk en duurzaam te regelen.

Productlancering

Voor Nespresso verzorgden wij de productlancering van twee nieuwe machines. Dit evenement moest spectaculair zijn, met genoeg sociale programma’s en een moderne frisse sfeer!

Jubileum

Zowel voor het KNMT (Tandartsen Associatie), die haar 100-jarig bestaan vierde. als voor het NVL hebben wij een bijzonder jublileum evenement georganiseerd.

Secretariaat

CAOS voert het secretariaat van Europengineers, een hecht netwerk van toonaangevende Europese advies- en ingenieursbureaus.