CAOS zorgt

We ontwikkelen ideeën en gaan nieuwe verbindingen aan in ons dagelijks werk met opdrachtgevers en partners. Bijvoorbeeld hebben wij in Nederland met Fokke & Sukke samengewerkt aan de campagne van het NMT om minder bedeelde inwoners toegang te verlenen tot tandheelkundige zorg. Internationaal hebben we samengewerkt met PCRF en EPOS om medische specialisten wereldwijd in staat te stellen om kinderen te behandelen en lokaal medische teams te trainen in ontwikkelingslanden en conflictgebieden.

Ook hebben wij met de Nederlandse regering samengewerkt om de conferentie ‘Internationale Dag tegen Homofobie’ met de boodschap ‘LGBT rechten zijn mensenrechten’ van de VN te organiseren.

De modeshow die we organiseerden we voor de Kinder conferentie was een initiatief en vrijwilligersproject van ons team. We willen Maison PR (voor de mode) bedanken, net als Bourgonje technische ondersteuning, Bodine Metz (make-up) en de fotografen Carla van Tijn en Froukje van der Zanden.

Klik hier om de video ‘Een vukaan van mogelijkheden’ te bekijken.

CAOS heeft ook haar eigen stichting Ten, www.ten-foundation.org, met als doel jonge mensen een kans te geven o een veilige en duurzame toekomst.

Stichting Ten

CAOS richtte Stichting Ten op in 1997, om de mogelijkheid voor jonge mensen te scheppen op een veilige en hoopgevende toekomst. Stichting Ten heeft de ANBI status, en is daarmee tot een officieel “goede doelen” fonds.
Met Nederland als basis, is Stichting Ten ook gezeteld als ‘registered trust’ in Zimbabwe, waar de meeste van haar activiteiten plaatsvinden.

CAOS is trots haar ervaring en middelen in te kunnen zetten voor de projecten van Ten Foundation en om fondsen te werven en ondersteuning te vinden voor bestaande projecten, of om projecten te initiëren in proactieve gemeenschappen.