CAOS zorgt

Als partner van MVO vinden wij het bij CAOS belangrijk om ons in te zetten voor onze omgeving en voor diegenen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit doen wij onder andere door ideeën te ontwikkelen en nieuwe verbindingen aan te gaan in ons dagelijks werk met opdrachtgevers en partners.

In Nederland is onze samenwerking met Fokke & Sukke een voorbeeld hiervan. Wij werkten samen aan de campagne van het NMT om minder bedeelde inwoners toegang te verlenen tot tandheelkundige zorg. Ook hebben wij met de Nederlandse regering samengewerkt om de conferentie ‘Internationale Dag tegen Homofobie’ met de boodschap ‘LGBT rechten zijn mensenrechten’ van de VN te organiseren.

Internationaal hebben we samengewerkt met PCRF en EPOS om medische specialisten wereldwijd in staat te stellen om kinderen te behandelen en lokaal medische teams te trainen in ontwikkelingslanden en conflictgebieden.

De modeshow die we organiseerden voor de Kinder conferentie was een initiatief en vrijwilligersproject van ons team. We willen Maison PR (voor de mode) bedanken, net als Bourgonje technische ondersteuning, Bodine Metz (make-up) en de fotografen Carla van Tijn en Froukje van der Zanden.

Klik hier om de video ‘Een vukaan van mogelijkheden’ te bekijken.

Stichting Ten

CAOS richtte Stichting Ten op in 1997, met als doel jonge mensen een kans te geven op een veilige en duurzame toekomst. Stichting Ten heeft de ANBI status, en is daarmee tot een officieel “goede doelen” fonds.
Met Nederland als basis, is Stichting Ten ook gezeteld als ‘registered trust’ in Zimbabwe, waar de meeste van haar activiteiten plaatsvinden.

CAOS is trots haar ervaring en middelen in te kunnen zetten voor de projecten van Ten Foundation en om fondsen te werven en ondersteuning te vinden voor bestaande projecten, of om projecten te initiëren in proactieve gemeenschappen.

Voor meer informatie kunt u de website van Stichting Ten bezoeken door hier te klikken.