Het bedrijfsleven

CWS Boco Initial

Naar aanleiding van de samenvoeging van CWS Boco en Initial, heeft CAOS  het tweedaagse aftrap-evenement voor de verkoopteams van België en Luxemburg georganiseerd. Er vond een aparte vergadering plaats om over de teambuilding activiteiten te praten. Tijdens die vergadering namen we de doelen en kernwaarden van de Team manager onder de loep. De verschillende teams voerden een aantal opdrachten uit, waarbij iedere opdracht gekoppeld was aan een kernwaarde.

Daarnaast vonden we een geschikte locatie voor de aftrap. We ontdekten een prachtig landgoed in Genval wat groot genoeg was voor zowel alle buitenactiviteiten als voor de vergaderingen binnenshuis. Een leuke bijkomstigheid was dat de locatie op de grens van Vlaanderen en Wallonië lag. Het verleggen van grenzen was een van de kernwaarden, dus hebben wij een opdracht bedacht waarbij de teams letterlijk de grens verlegden per kano. Een groot succes! Als vervolg op deze opdracht hebben wij ook het concept ontwikkeld voor de training van de salesteams in Nederland, België en Luxemburg.
 

Philips

Voor Philips hebben wij een uiteenlopend aantal bijeenkomsten door heel Europa georganiseerd. Een voorbeeld van een groot evenement was een BDA (Blu-Ray Disc Association) bijeenkomst in Lissabon, Portugal, waarbij internationale logistieke voorzieningen geregeld moesten worden. Dit evenement bestond uit twee delen. Tijdens de eerste drie dagen kwamen de technische afdelingen samen, en tijdens de eropvolgende dagen het hoger management.

Andere bedrijven namen ook deel, waaronder Disney, Sony, Samsung en een aantal uit de filmindustrie. Voor deze meeting leverde CAOS naar tevredenheid alle praktische vereisten, zoals het vervoer van en naar de luchthaven, diners en recepties, bezoeken aan bijzondere locaties en de techniek van de bijeenkomsten. Dit evenement was extra complex omdat de afgevaardigden met hun partners uit Tokyo en Los Angeles wilden communiceren. Wegens het tijdsverschil werden diverse van deze besprekingen ’s nachts in Lissabon gehouden.