Advies


Wij adviseren onze opdrachtgevers hoe zij hun evenement succesvol en soepel kunnen laten verlopen. Dit doen wij al ruim 35 jaar! Wij zijn experts in inventief denken en wij organiseren het liefst sessies die anders zijn dan men verwacht. Zo maken wij creatief gebruik van de ruimte en laten een sessie graag op een spannende manier presenteren. Daarbij staat de inhoud altijd centraal. Een film, dansgroep of act zal alleen ingezet worden als die een inhoudelijke connectie heeft met het evenement.

We kunnen natuurlijk ook advies geven bij andere aspecten bij de keuze van menu en cateraar en onderhandelen met toeleveranciers om zo een financieel gezond evenement te waarborgen. Bij het bedenken en organiseren van een openings- en of sluitingsceremonie helpen wij u ook graag. Onze invalshoeken kunnen verfrissend werken en de start van uw evenement inspirerender maken.

Kijk hier voor een voorbeeld van een conferentie die voor het eerst werd georganiseerd en waar wij onze opdrachtgever op verschillende manieren hebben geholpen en geadviseerd om de dag tot een succes te maken.