Over ons

CAOS bestaat uit een gemotiveerd en ervaren team. We streven naar een goede samenwerking met onze opdrachtgever, om samen een financieel gezond evenement te organiseren met waardevolle inhoud en een verrassend sociaal programma, in een veilig en positief klimaat voor de deelnemers. Kortom: wij gaan voor een bijeenkomst met karakter en een hart.

CAOS is…

CAOS staat voor Conference Administration and Organisation Services. Als PCO (Professional Congress Organiser) hebben wij inmiddels 35 jaar internationale ervaring en kennen wij de markt door en door. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen uit allerlei verschillende branches: het bedrijfsleven, overheidsinstanties, de medische wereld en wetenschappelijke verenigingen en associaties. Wij organiseren symposia, conferenties, en congressen, workshops en verzorgen ook productlanceringen en op maat gemaakte evenementen. Behalve de logistieke dienstverlening ontwikkelen wij ook concepten voor evenementen.
De medewerkers van CAOS vormen een hecht team dat voor elkaar in staat en zeer nauw samen werkt. Deze manier van betrokkenheid delen wij ook graag met onze opdrachtevers. Dit levert een bijzondere samenwerking op wat weer leidt tot een uniek project of evenement.

Waar zijn we goed in?

CAOS is gespecialiseerd in de gehele logistieke organisatie van bijeenkomsten, de registratie van deelnemers en de abstract handling. Doordat we de markt goed kennen, kunnen wij een realistisch budget voor u opstellen en dit bewaken. Door onze ervaring kunnen wij u bovendien adviseren bij het ontwikkelen en uitwerken van een concept, het bedenken van geschikte werkvormen en het uitdenken van een lange termijnstrategie voor uw bijeenkomsten. Kortom: wij kunnen onze opdrachtgevers antwoord geven op de vraag ‘hoe dan?’.

Sponsoring door het bedrijfsleven is ook een belangrijk onderdeel van congresorganisaties. Wij adviseren en begeleiden uw comité bij het samenstellen van de partnership brochure voor de deelname van het bedrijfsleven. Ook bedenken wij speciale sessies waardoor deelname van het bedrijfsleven waardevoller wordt voor zowel hen als voor uw deelnemer.
CAOS heeft haar eigen deelnemersregistratie systeem en ook een – door haarzelf ontwikkeld – abstracthandling systeem. Wij kunnen ook uw conferentie website maken waarin de registratie- en abstractlink verwerkt zijn.

Bij iedere bijeenkomst die wij organiseren, staat de deelnemer centraal. Daarbij verliezen wij uw doelstelling en begroting niet uit het oog. Het resultaat is een tevreden klant en enthousiaste deelnemers die met een goed gevoel en mooie herinneringen naar huis gaan. Wij zijn de onzichtbare kracht achter de bijeenkomst: we treden niet op de voorgrond maar zijn achter de schermen altijd aanwezig om alles in goede banen te leiden. We werken professioneel maar persoonlijk, hebben aandacht voor details en denken altijd in mogelijkheden.

Partners

CAOS is partner van Amsterdam Marketing
CAOS is partner van MVO Nederland
CAOS is oprichter van Ten Foundation
CAOS heeft haar eigen softwaresysteem: Its caos